Nézegettem a GoW 3-as oldalakoat és találtam egy trainert, szerintem jó a grafikája játéknak csak az a baj , hogy PS3-on lehet majd  kapni:(

És a link: http://docler.hu/video/3357

 

Ééés it egy triler a Chains of Olympushoz is:

 

 

Hirdetés (nem vírus)

2009.01.03. 10:50

Cheat-ek, letöltések

2009.01.02. 16:33

Előszöris itt pár cheat  a God of War 1-hez:

A kódokat a"Weapons" menüben kell beütni.
Artemis kardja.: N,N,L1,L1,K,N,R2.
Összes fegyver bővítésének megszerzése.:L2,L1,R2,R1,K,N,K,L1.

 

Itt pedig egy mentés a Chains of Olympushoz:

http://www.actiontrip.com/cheat/psp/godofwarchainsofolympus.phtml

God of War 2 végigjátszást itt találsz:http://www.kodkukac.extra.hu/page.php?336

És végül itt 3 God of War-os téma PSP-re:

Temple of Gold Remix

God of War 2 Theme

God of War Theme ver.3.8

 

Szöveg könyv

2009.01.01. 12:44

Itt a God of War 1-2 szöveg könyvét fogjátok megtalálni:

http://gow.ballor.hu/

God of War: Chains of Olympus

2008.12.30. 14:19

A God of War Chains of Olymous a széria 3. vagy ha a Betrayal-t is beleszámítjuk akkor a negyedik része.:

 

Az Olümposz bajnoka

Tíz évvel a God of War története előtt, melyet a fantázia és az antik legendák szőttek át, Kratos bolyongani kezd a világban, nem találván helyét. A kényük-kedvük szerint a világot alakító és egymással gyakran harcban álló isteneket szolgálta, a háború istenét Árészt megveti, kinek cselszövése árán végzett családjával és ezért bűnhődnie kell. Bosszút esküdvén és az isteneknek segítve minden gonoszság forrásával, Morfeusszal száll szembe. Az álom istene az, aki ellopja a fényt, és a világot sötét fátyolba borítja. Kratos céljához vezető út természetesen nem egyszerű, kalandjai során számtalan alvilági ellenféllel és mitológiai lénnyel kell megküzdenie, miközben képességei folyamatosan fejlődni fognak, melyeket a harcban tud hasznosítani.

God of War: Chains of Olympus

 

 

 

 

 

 

 

Attikától Perszefoné templomáig

A God of War: Chains of Olympus hasonlóan két másik God of War játékhoz in medias res kezdődik, azaz a játék indítása után egyből az attikai görög-perzsa háború kellős közepébe csöppenünk. Kratost megkérik az istenek, hogy védje meg a várost a perzsa hordáktól és a hatalmas baziliszkusztól, mely könnyedén mászik fel az épületekre és pusztít el mindent, ami mozog. A perzsa király és az említett szörnyeteg kivégzése után a világ sötétségbe borul, és a horizonton csak egy halovány fény, Maratón városának sejtelmes pilácsai vezetik tovább útján az antihőst. Ekkor már Kratos látomások rabja, és az istenek ígéretet tesznek neki, hogy amennyiben megmenti a Nap istenét a sötétség karmaiból, úgy megszabadítják őt lidérceitől. A mű cselekménye innentől kezd kibontakozni, és számtalan dologra fény fog derülni, miképpen egyenes út vezet Hádész, az alvilág urának holt lelkekkel teli birodalmába, ahol Kratos találkozik Perszefonéval, kinek tervei teljesen felborítják a világmindenséget, és végezetül Kratos eljut oda, ahol a God of War elkezdődik. A játék helyszínei tehát igen változatosak és összetettek, habár eltévedni nem nagyon lehet, de azért élvezet felfedezni a mesterien kimunkált környezetet, melyben lépten-nyomon az antik építészeti elemekbe botlunk.

God of War: Chains of Olympus

 

 

 

 

 

 

 

Istenek fegyverzete

Kratos kalandjai során, csakúgy, mint a korábbi két God of War epizódban, a Chains of Olympusban is a fegyverekre és pár istenadta képességére hagyatkozik, a már jól ismert Káosz pengéken túl, kezére húzhatja Zeusz harci kesztyűjét, mellyel a főisten a Titánokat győzte le. A Nap király adományaként testi épségét a Nap pajzzsal védheti, továbbá Kharón, az alvilági révész haragját, Ifrit lángoló tombolását és a hajnali fény pusztító erejét is birtokolhatja. A fegyvereket és a képességeket a játék során gyűjtött vörös orbokkal lehet fejleszteni, míg Kratos élet -és mágikus erejét a gorgó szemeinek és a főnix tollainak gyűjtésével növelhetjük. A harc és egyben az irányítás is talán az eddigi legjobb, amivel PSP-n találkozhatunk, a fejlesztők remekül megoldották azt, hogy a PS2-höz képest csak egy analóg irányító és két L/R gomb van, ezek együttes használatával tudunk kitérni a támadások elől (PS2-n ezt az R3-mal tehettük meg), a fegyverek között is egy gombnyomással válthatunk, a támadásokat könnyedén lehet bevinni az akciógombok által. Egyszóval remekül kézre áll az egész.

God of War: Chains of Olympus

 

God of War Betraya

2008.12.30. 14:08

Ez a kiadás mobil telefonra készült, 2007-ben.Az infók szerint névtelen városban kell harcolnunk és később le kell győzni Ceryx-et.2D-os oldql názetes játék, a telefonhoz képest jó a grafikája.Ingyenesen letölteni itt lehet (menj lejjeb és olyan közép tájt ott van két felbntásba: 240*320-ban és 176*220-ban).Az ereeti oldalát ahol mégtöbb képet is láthatsz róla itt talélod. Egy kis kép:

2.rész

2008.12.30. 12:28

A God of War sorozat 2. része:(PS2-n jelent meg)

God of War. A cím, mely 2005-ben megmutatta a világnak, hogy kellő odaadással és törődéssel mire is képes a Sony kettes rajtszámú masinája. Ha megjelenéséig azt hitted, hogy a vas lehetőségeit kiaknázták, már nincs benne több szufla, hát ki kell, hogy ábrándítsalak: tévedtél. Méghozzá nem is kicsit! Megfigyeléseim szerint a God of War-hoz szélsőségesen álltak hozzá a gamerek. Lehetett imádni, lehetett - már csak a görög mitológiai téma miatt is - köpködni, de közömbösen hozzáállni, vagy megkerülni semmiféleképpen sem. Ha PS2-tulaj létedre nem mond neked semmit a cím, vagy a rövidítése láttán élből az X360-as produktumra asszociálsz, akkor inkább tagadd, hogy rendelkezel a célplatformmal. Igen, a GoW exkluzív, csak és kizárólag PS2-es, méghozzá Sony fejlesztés. Talán pont a portolással való nyűglődés hiányának tudható be, hogy ilyen hardverre optimalizált játékot alkottak, ki tudja. Mindenesetre annyi szent, hogy a GoW egy fénylő csillag a Playstation 2-univerzum egén - és ezt az érdemet butaság volna elvitatni tőle, már rég történelem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A God of War (később GoW)  egy ókori görög mitológiai játék.Eddig csak PS2, PSP, és PS3-ra jelent meg.De ha PC-n is akarsz játszani rajta akkor töltsd le a PS2 emulátort:itt, és a PSP, emulátort:itt

Az első részről:(PS2-n jelent meg)

Már megjelenése óta kerülöm ezt a játékot, mert valahogy számomra nem illett össze az akciójáték stílus az antik görög világgal, úgy találtam, hogy ez egy nagyon furcsa egyveleget alkothat, ami számomra idegen és érdektelen, pont olyan fönntartásokkal voltam iránta, mint a szintén antik mitológiát alapul vevő Trója című film megnézése előtt, amely egyáltalán nem tetszett. Azonban az ünnepek alkalmából pont ezzel a játékkal (is) megleptek. Furcsa érzések kerítettek hatalmukba a játék dobozának és a leírásnak az átböngészése közben, azután tettem vele egy próbát...

In medias res

Kevés olyan történet kezdődik úgy, mint a God of War-é, ugyanis a játék elején már elhalálozik a főhős, in medias res (a dolgok közepébe vágva) kezdődik a cselekmény, mintha csak az ókori görög eposzok egyikével állnánk szemben. A hatalmas görög harcos; Kratos testét és lelkét már tíz hosszú éve kínok gyötörik, mert az Olümposzon élő istenek így büntették meg félelmetes vérszomja és telhetetlensége végett, nincs több lehetősége, az istenek végleg elfordultak tőle, és végső elkeseredésében az őrület káoszából szabadulva leveti magát az Istenek hegyéről, az Olümposz tetejéről. Az állandó gyötrelem végleg legyőzte Kratost, és Thanatosz karmaiba taszította. Az olykor dicső hadvezér zuhanásának a part menti sziklák vetnek véget, eme bevezető képsorok után már kezünkben is az irányítás, a történetet a továbbiakban úgy kell értelmeznünk, mint Kratos halálának az előzményét, megismerhetjük a halála előtti utolsó napjait és az antik görög történelemből is csipetnyi ízelítőt kapunk.

God of War

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Sanyaa

1 komment